Актуалната притежателка на титлата Мис Силикон 2012 ще отваря павилион за бърза закуска заедно със съпруга си пише. В момента Младенова се е отдала на домакинските си задължения и грижите за семейството.

"Гледам дъщеря си, чистя, пера, готвя. Правя всичко, тъй като няма кой да ми помогне, въпреки че бабите помагат за малката Ванеса. В момента не работя нищо, но скоро мъжът ми ще отваря павилион за бързи закуски, тъй като се занимава с хранителна индустрия и мисля там да му помагам", разказва Десислава.

Миската споделя, че иска още едно дете, но със съпруга й не бързат. Според нея, за да бъде едно семейство здраво трябва да се правят много компромиси.

"В нашата къща мъжът ми е по-ревнивият, но май така е по-добре. Като цяло аз съм на мнение, че ако някой реши да изневерява, то нека е така, че никой да не разбира. После винаги се натяква и боли"

Противно на слуховете, че е проститутка Десислава обяснява:

"Държа да кажа на всички, че не съм проститутка и ми е обидно като слушам такива неща за себе си. Тъжният факт в България е, че една жена, ако е красива и нагласена то задължително е курва", разсъждава още тя.