Мишо Шамара даде яснота за случващото се между него и някогашното му протеже 100 Кила и обясни има ли в действителност конфликт между двамата.

„100 Кила ли? Коя беше тази? От много години се занимавам с музика и мисля, че ще е смешно да си мерим... кой колко хита има. Аз не правя музика за 13-годишни и смея да твърдя, че с годините съм си изградил определено ниво, което гледам да поддържам. Истината е, че 100 Кила не беше коректен с мен и това е основната причина, поради която с него не бихме могли да се разберем“, категоричен е Мишо, пише bliasak.bg.

„Няма завист от моя страна, напротив! Страшно се радвам на успехите му и искрено му желая само най-доброто. В крайна сметка аз съм го научил на всичко, което 100 Кила показва днес. Аз съм го взимал с мен по участия навремето, спасявал съм го да не го бият по дискотеките, давал съм му дрехите си, защото нямаше с какво да облече, научил съм го да пее, дори му измислих псевдонима - „100 Кила“... Това е благодарността му, очевидно – да разказва пред медиите, че едва ли не ме е било яд на него“, каза още Big Sha.