Моника Валериева е останала с много добро впечатление от участието на Алисия, на което присъстваше заедно с Андреа.

Забелязала е, че всички са гледали певицата с уважение, докато Николета като влизала в дискотека, нямало човек от сепаретата, който да не е спал с нея, пише hotarena.net.

Интригата се разиграла в Инстаграм профила на изпълнителката от „Ара“. Изкусителката, за която дълго време се говори, че е успяла да се внедри в леглото на Валери Божинов, не спира да обсипва бившата му с комплименти, след участието й в столична дискотека.

„Дойде и събра всички мъжки погледи“, така моделката заглади егото на певицата. След това добави, че всички са я гледали с уважение при влизането й в заведението, докато някои други като влизат, визирайки Николета, я гледат от сепаретата всички, които са я минали.

Носи се слух, който гласи, че Алисия ще клипира „Добре дошла“ и е поканила Моника Валериева да участва на снимките.

Припомняме, че на участие на певицата в София се разигра интересна сценка. В заведението купонясваха двете приятелки Андреа и Моника, които бързо попаднаха в полезрението на Алисия и тя отиде при тях.

"Искам да поздравя една палава компанийка, едни готини мацки със следващата песен. Добре дошли момичета. И за Моника", каза Алисия, пише . Интересното в случая е, че певицата поздрави противничките на Николета именно с песента "Добре дошла", в която почитателите й твърдят, че става въпрос за Плеймейтката.