Мъжът на Деси Зидарова Михаил Младжов е излязъл на свобода, след като е изтърпял наказание от година и шест месеца.

Към тях е приспаднато времето, което той е излежал в ареста, пише ''Блиц''. Той е държал до последно пускането му на свобода да остане в тайна и за излизането му от затвора не е знаела дори и адвокатката му Демира Дичева, сподели самата тя.

“Аз разбрах от съвсем други хора, че е излязъл. Той не се е свързал с мен. Аз съм в отпуск. Но след като сключи споразумение миналата година, присъдата му действително е изтекла”, коментира Демира.

Михаил Младжов бе задържан през август м. г. при операция на отдел “Наркотици” при ГДБОП на изхода от София по посока в Пловдив. В луксозното му „Ауди S-8” пътували и три деца на по 5, 6 и 7 години.

По време на делото срещу него стана ясно, че се е занимавал с организирано разпространение на наркотици. Само месец преди ареста му той бе задържан с още двама съучастници при пренасянето на половин килограм хероин за 54 000 лв. След освобождаването му под гаранция за 10 000 лв. веднага се е захванал отново с разпространението на дрога.

Деси Зидарова и Младжов подписаха граждански брак през август 2011 г. навръх рождения ден на булката, изтупани в черни тоалети. Истинското празненство с класическите сватбени одежди обаче бе в началото на октомври в луксозен хотел в Солун.