Влюбената двойка Деси Зидарова и съпругът й Михаил Младжов подписаха граждански брак преди година на 21 август, на рождения ден на Деси.

На 1 октомври пък двамата вдигнаха стилна и изискана сватба в Солун. Тази година двамата са решили да отбележат подобаващо и двете дати, а и още нещо...

Деси и Мишо ще се венчаят и пред Бога, защото не са упели да извършат църковната церемония в Солун. "Третата" сватба ще бъде на 40-ия рожден ден на бизнесмена.

Двамата разкриха това пред сп. LOVE style, където показват за първи път семейния си дом. В него двамата отглеждат двете деца на Деси от предишната й връзка - второкласника Виктор и петгодишната Ванеса, както и малкия Михаил, който е от бившия брак на Младжов. Деси и Мишо обаче признават, че са готови за още едно момиченце.

В просторния им апартамент, с уникална гледка към Витоша, всички дивани, спалнята, столовете и дори лампата в трапезарията, са от крокодилска кожа. В дома има и два аквариума - голям и малък. В спалнята е разположена кожа от зебра, донесена от ЮАР от много добър приятел на Мишо. „Знаеше, че ще си купувам апартамент и ми я подари още преди да се нанеса. Това е първата вещ в дома ни", раказва Младжов.