Огромен интерес сред младите и красиви българки предизвика второто издание за България на световния конкурс Miss Exclusive of The World.

Само за седмица над 50 момичета се записаха в сайта www.missexclusive.bg, борейки се да бъдат сред 20-те селектирани, които ще се явят на финала на 3 юли 2014 г. в клуб Галакси, Пловдив.

По време на пищната церемония ще бъде избрано момичето, което ще бъде короновано с титлата Miss Exclusive of Bulgaria и ще получи възможността да замине за Турция, за да вземе участие във финала и да се бори за парична награда с общ фонд 50 000 евро.

В същото време подготовката на конкурса тече с пълна сила. Златка Райкова ще влезе в ролята на дизайнер и шивач и ще подготви част от облеклата на момичетата. Какво е направила русата Златка всички ще могат да видят на 3-ти юли, когато се очаква цяла плеяда от представители на българския шоубизнес. Водещи на конкурса ще бъдат Славена Вътова и Атанас Михайлов, а хореографията на спектакъла ще направи лично Камелия Аврамова, позната ни като адреналинка от "Господари на ефира".



През изминалата седмица собственикът на марката милионерът Александър Найденов и лицензиантът за България - адреналинката Камелия Аврамова бяха изловени от фотографите на Хайлайф на ревю на известна марка дрехи.

До края на месеца всички желаещи да участват в конкурса могат да го направят, като попълнят формата за участие в сайта на конкурса www.missexclusive.bg.

Повече информация за Камелия Аврамова – лицензиант на конкурса за България:
Камелия Василева Аврамова - на 24 години, от град Пловдив. Участвала е в много конкурси и ревюта. Снимала се е за турски, български и гръцки списания, билбордове, вестници, видеоклипове, реклами и във филма „Операция Шменти Капели“. Работила е като бранд мениджър в голяма петролна компания. В момента работи като адреналинка в „Господари на ефира“. Чрез участието й миналата година на конкурса “Miss Exclusive Of The World” , България достигна 4-то място от 54 държави. След това събитие идва и идеята да организира регионален конкурс, който да излъчва по една победителка всяка година, която да представя страната ни на световния конкурс. Собственикът на “Miss Exclusive Of The World” е очарован от идеята и така България става първата държава, която прави регионален конкурс, за да изпрати участничка на световния.