Джоди Фостър бе обявена за най-сексапилната лесбийка в Холивуд.

Актрисата избягва да афишира сексуалната си ориентация и смята, че любовта е чувство, дадено от Бога, за да се споделя.

Истината за особените предпочитания на Джоди излезе наяве, след като брат й написа автобиографична книга, в която разказва за приятелките на сестра си.

На второ място в класацията попада звездата от "Сексът и градът" Синтия Никсън. В момента тя живее с жена на име Кристин, която наскоро я дари с малко момченце, заченато ин витро.

Изключителната моделка Джени Шимицу, признала за сексуални отношения със самата Анджелина Джоли, пък се нарежда на почетното трето място. Злите езици преписват лесбийски наклонности и на Меган Фокс, Саманта Фокс и даже супермодела Ана Никол Смит.

Пухкавата Адел пък се оказа идол за хомосексуалистите. Тя бе обявена за поп изпълнител на годината от слушателите на популярно гей радио във Великобритания.

Слушателите на станцията Gaydar Radio са гласували за Адел, защото смятат, че тя е най-добрата изпълнителка на планетата. "Певицата спечели няколко "Грами" и награди "Брит", но съм сигурен, че това е признанието, което истински чакаше", заявил програмният директор на медията Робин Краули.