С интересен и въздействащ проект Райна стартира своята музикална 2016 г. В навечерието на пролетта тя избра да представи “Написано с любов” – една различна и емоционална песен, която изцяло я описва като личност и темперамент.

Текстът е създаден от самата Райна и Мариета Ангелова, а автор на музиката е композитора Крис Кей, написал едни от най-хубавите песни в репертоара на певицата.

“Песента е създадена още преди година, но изчаквах най-подходящият момент, за да я представя. Избрах пролетта, защото тя носи послание за промяната и новото начало, което се усеща като емоция в песента и видеото”, сподели Райна.



Тя разкри още, че красивите кадри са заснети в Италия – в Бари и Алберобело от режисьора Николай Скерлев. За визията си Райна се довери на собствения си моден усет, а гримът е на Биляна Симеонова.

Веднага след премиерата си в Planeta Official, “Написано с любов” провокира многобройни положителни оценки от публиката, която буквално затрупа официалната страница на Райна и телевизия “Планета” с позитивни коментари.



“Не мога да спра да слушам песента, това за мен е най-силният проект излизал от началото на годината. Нямам думи. Благодаря ти, Райна, за музиката, която правиш!”, “Ето такива песни и класни клипове трябва да прави всеки уважаващ се изпълнител!”, “Песента е много истинска, приятна и музикантска, далече от клубовете, но близо до сърцата! Чувстващите хора ще я оценят! УСПЕХ!” - това са малка част от коментарите на меломаните в социалната мрежа.

Самата Райна призна, че е много щастлива от приема, който е получила песента, защото е вложила цялата си душа и сърце в създаването на проекта.

“Обичам да експериментирам с различни неща. Всички смели крачки, които съм направила ми носят успех”, сподели певицата и вярва, че “Написано с любов” ще се превърне в една от най-харесваните й песни.