Пилето на попфолка Райна върти любов със смугъл красавец.

На певицата й писна да я събират и разделят през ден с бившия й възлюбен Коцето и реши да покаже кой е новият мъж до нея.

След множеството спекулации около отношенията й с певеца Константин, с когото Райна имаше 5-годишна връзка, както й с танцьора Светльо, с когото се залюби по време на участието си във "ВИП денс" през 2009 г., лютата македонка реши да сложи край на интригите и се разходи демонстративно с новото си гадже в един от столичните молове, пише "България Днес".

Преди дни певицата пък се ядоса на един от феновете си във Фейсбук, който написа пиперлив коментар под нейна скорошна снимка с Коцето.

"Мисля, че сексът между тези двамата още не е свършил! Сякаш им е изписано на лицата", на което фолк изпълнителката троснато отговори: "Спри да мислиш, не е твоя грижа".

*Райна и Коцето

Близки до певицата шушукат, че на момчето започнало да му писва да е в ролята на тайно гадже и именно това била причината Райна най-накрая да покаже с кого мачка чаршафите.

Влюбените гълъбчета се държаха естествено, докато разглеждаха магазините за маркови дрешки, а Райнето си позволи да се разходи по раиран гащеризон, без прическа и грим, но със задължителните слънчеви очила тип маска.