Наско, който съвсем скоро изпрати Стелла на летището, сподели, че партньорката му от Dancing Stars вече му липсва.

„Три месеца се сближавах с един човек и разбира се, че той ще ми липсва”, призна танцьорът в „Здравей, България”.

„Тази близост наистина е много силна – това е много труд, много часове в залата. Споделяш много лични неща и наистина станахме много близки”, каза още Наско, който се похвали, че вече е получил на имейла си покана да посети Стелла в Лос Анджелис.

„Надявам се да отида там, да се запозная с Ел Ей, да видя как живее Стелла, да се срещна с нейните приятели”, каза още Наско, който разкри, че двамата може да заработят над общи проекти. По думите му неговата партньорка, с която бяха на крачка от победата в Dancing Stars, има голямо желание да направи спектакъл в България:

„Тя иска това, което сътворихме през последните три месеца да продължим да го показваме, защото хората много го харесаха. Има идеята да направим общ спектакъл и когато отида при нея, ще го обсъдим”.   

В личен план двамата засега нямат по-сериозни планове. „Имаме едно много силно приятелство помежду си. Имаме планове за бъдещето, но как ще се развият, времето ще покаже.”

Според Наско обаче двамата се харесват, много се допълват и животът им е доста еднакъв. Затова наистина си казали: „Тя е хубава жена, аз съм хубав мъж. Защо да няма едно дете между нас”.