Наско от БТР е хлътнал по сръбската оперна певица Ивана и от известно време се говори, че двамата смятат да минат под венчилото.

Кога точно ще се случи това, рокаджията не коментира, но признава, че много често го питат по този въпрос.

Другата актуална тема била дали ще заложи на традиционна сръбска сватба с духов оркестър, макар и двамата с половинката му да предпочитат друг стил музика.

“Бил съм няколко пъти на сръбски сватби, не е през цялото време с духов оркестър. Не ме е страх обаче от такава сватба”, призна вокалистът на БТР в тв интервю.

Междувременно Наско и групата работят по нови проекти, които обещават да ни представят съвсем скоро.

“Имаме това преимущество да записваме, когато си искаме. Сами сме си вдигнали летвата много високо и така вървим напред. Тази година навършваме 20 години и като минат изборите, вече хората ще могат да видят какво сме подготвили”, добави още Наско.

Бандата смята да тръгне на турне из страната и така да отбележи своя юбилей. До края на лятото пък се надяват да приключат работата по новия си албум. Също така подготвят нов сайт, на който ще качат музиката си.

“Четири години не сме издавали албум, защото се загуби смисълът да правиш музика в България. В момента има една страна на всички медии - ако решиш да слушаш българска музика, можеш да го правиш само в интернет”, с разочарование отбеляза певецът.