Натали Портман смята да поиска френско гражданство, тъй като се готви да се установи в Париж със съпруга си и малкия си син.

Съпругът на звездата от "Черен лебед" Бенжамен Милпие прие работа в Парижката опера и балет и семейството ще се премести във френската столица идната година. Портман разкри, че вече си търси къща в страната и смята да стане френска гражданка.

"Търсим си апартамент. Двамата с Бенжамен се местим през есента на 2014 г., когато започва работата му в Парижката опера и балет. Голяма промяна е да напуснеш Лос Анджелис и да се установиш в Париж. Не зная какъв ще бъде животът ми, но съм развълнувана. Нямам френско гражданство, но бих искала да получа. Но не зная дали е възможно, защото вече имам американски и израелски паспорт...", заяви актрисата пред френския вестник "Фигаро".

Звездната двойка започна връзката си на снимачната площадка на "Черен лебед", който донесе Оскар на Портман. Двамата се ожениха през август 2012 г., а три месеца по-късно се роди синът им Алеф, пише БГНЕС.