Нели Атанасова заяви, че би се съгласила на сватба с любимия си Александър Сано-Среброто даже и по дънки. Познатият като Косъма от сериала ''Под прикритие'' Сашо е съгласен с идеята и даже я приветства.

Той, като повечето мъже мразел костюми, фракове, вратовръзки, папийонки и всички тези аксесоари му пречели да изяви истинската си същност на мъж и мачо. Даже ми спъвали душевността и тя не можела да се появи под някаква копринена риза, че и вратовръзка.

Ако трябва и по бермуди ще ида на сватбата си, само и само да не участвам в спектакъла виж кой как е облечен и дали ръбът на панталона му не завива малко надясно. Сватбата не е особено необходима за двойката, но след като всички около тях се изпожениха по няколко пъти, те се почувстваха извън традицията на хайлайфа, пише skandalno.net.

Бяла рокля? Було, стегнати обувки? Не е за мен – твърди Нели, в чийто гардероб преобладават дънките, а в Сашовия също.

Дамата е известна с това, че се облича спортно и с неохота навлича някоя официална дреха, когато просто няма как да се появи с работното облекло на американските кравари. За женитбата пледирали и двете им деца. Ава, която си е лично тяхна и е на три години и Иво, който е плод на голямата любов на Нели и Иво Карамански. Те също се обличали с дънки, но Ава, която има цял гардероб с роклички и костюмчета от тази материя, се инатяла за бяла рокличка.

Баткото я разубеждавал, доколкото можел. Нели пък шиела за тях и за себе си от парчета дънков плат специални тоалети, а за себе си дънки с кройка, която няма да намерите по магазините.