Зложелатели се опитаха да създадат ингрига между Алисия и Ники Михайлов.

Последната клюка, която обиколи медиите, гласи, че футболистът е залял изкусителката Калина Паскалева с неприлични съобщения.

От елементарно възпитание Калина отговорила на първите му съобщения, докато футболистът не станал настъпателен, гласи още светската клюка.

Оказа се, че профилът, от който са изпратени посланията, е фалшив.

Бесен от създалата се ситуация, Михайлов изпрати официално съобщение, в което обяснява, че има само една единствена официална страница във Фейсбук.

„За съжаление, от въпросния профил, който посочвате, не за първи път се злоупотребява. Десетки пъти сме го докладвали, но тъй като това не дава резултат и след този случай категорично сме решили да се обърнем към по-високи инстанции, защото действията, които се извършват от човека, стоящ зад него, уронват авторитета на клиента ми”, коментира и пиарката на футболиста Ивелина Сиракова.

"Ако някоя госпожица получи съобщение от мен във Facebook, нека първо да провери, дали профилът е истински, преди да го показва в медиите. Този елементарен начин за търсене на контакт с лица от противоположния пол не ми е присъщ!

Също така нека жени, към които не проявявам АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ИНТЕРЕС, не си правят PR на мой гръб! Не се чувствайте поласкани - това не съм аз! Оригиналът е един, копия - много. Весели празници на всички!", допълва самият Ники Михайлов пред hotarena.net.