Вратарят на холандския футболен отбор „Твенте“ Ники Михайлов отрече пред bliasak.bg слуховете, че новото му тузарско бяло Ламборгини е купено от баща му Боби Михайлов, заявявайки, че изкарва повече от родителя си.

"Последното нещо, което може да ми хрумне, е да давам обяснение какво и защо съм решил да си купя или направя. Може да е странно за някои хора, но от години аз съм напълно самостоятелен и не разчитам на никого да ми осигури определен стандарт на живот.

Всичко останало са спекулации и нито ме засягат, нито могат да ме уязвят.

Още по-малко коментари, че баща ми задоволява всички мои желания. Напротив - имам достойнство, което не би позволило друг да се грижи за мен и моите близки."

*Ники Михайлов

"В момента печеля повече пари от баща ми, за да се налага да ми купува той каквото и да е било.

Ако някой го интересува да разбере колко струва чифт дънки, с които ме е видял или часовник, с който съм се снимал, да провери в Интернет.

Самият аз не мисля, че е сериозно да отговарям на въпроси кое колко струва, какво съм си купил и други подобни“, допълни още Михайлов.

*Ники Михайлов

Той е горд, че на неговата възраст печели достатъчно:

„За мен е най-важно да съм здрав и да се развивам във футбола. Материалните неща остават на заден план. И те са последното нещо, което минава през ума ми, докато прекарвам всеки ден в тренировки по 5 часа. 

И ще го повторя още веднъж - за мен е важно какво правя на футболния терен, а не по страниците на жълтите вестници и в съмнителни Интернет сайтове“, категоричен е младият Ники Михайлов.

*Ники Михайлов

Вижте видео:

Снимки: niki-mihaylov.com