Никол Станкулова се обзаведе с ново гадже.

Припомняме, че синоптичката бе набедена, че има закачка с Ники Михайлов, но в последствие напълно отрече клюката: ''Познавам го покрай работата си, но никога не съм стояла в едно сепаре с него, нито пък имам някакви отношения с персоната му, освен служебните. Не зная кой тогава се опита да спретне интрига, но единствено ще кажа, че не си падам по футболисти'', коментира отрочето на Нова телевезия, пише skandalno.net.

Тези дни капризната красавица била забелязана в компанията на доста популярен столичен ерген. Той, разбира се, е богат. Казва се Наско и е рожба на заможна софийска фамилия. Самият Наско има сериозен бизнес в областта на интернет комуникациите. 

Преди около половин година Никол призна, че идилията с половинката й Ангел леко е зациклила. Той искал да се премести в неговия апартамент, искал брак и деца, а тя никак не била готова да се отдели от полата на майка си.  Връзката им била дългогодишна, но двамата пазели пълна дискретност. Никол никак не обичала да надничат в личния й живот. Бившата брадърка се обяви на всеослушание за егоист и наистина си и е такава. Това което е само нейно, го къта грижливо и го пази да не би някой да й го отнеме. След като се разделиха със сина на пилешкия бос Ангел, синоптичката почувства внезапно увлечение по компютрите и интернет и ето я вече в обятията на Наско.

Нейни приятелки смятат, че идилията ще продължи, докато новият й любим не поиска да я прибере в дома си и да се оженят. Ако дотогава не е съзряла, че освен кариера, за жената е важно да има собствено семейство, бившата моделка пак ще остане сама.