Мистерията е разкрита! Един от панелистите в "На кафе" Георги Блажев неволно издаде голяма и очевидно дълго пазена тайна за своята колежка Никол Станкулова. Оказа се, че красивата синоптичка на Нова телевизия е минала тайно под венчило с дългогодишния си приятел и баща на дъщеря й Теодор, чу ПИК.

Как се стигна до това разкритие? От началото на миналата седмица Блажев, както и всички панелисти от предаването на Гала, бяха под домашна карантина заради положителния й тест за коронавирус. Всяка вечер Блажев бореше скуката с видео излъчвания в Инстаграм. Миналата вечер тв ергенът задоволи любопитството на зрителите си с разказ за това как е попаднал в "На кафе".

"Два пъти съм бил седмичен коментатор в "Преди обед". Втория си написах един забавен пост: "Приятели, за втори път ме канят, но Гала не ме смята за жив". Един ден ми звънна телефонът: "Ало, здрасти, аз съм продуцента в "На кафе". Поканиха ме да бъда панелист. Когато отидох на интервюто си казах, че грам няма да се притеснявам. Бях сигурен, че ще получа тази работа, въпреки че съм се провалял на кастинг за телевизия. Тестваха ни в две петици, в първата не се справих много добре.

Във втората петица беше и Никол Станкулова. Тогава за пръв път я видях на живо - много е хубава. Никол разказа една история, как с нейния мъж, аз даже не знаех, че са мъж и жена и че са женени, срещнали свещеник и го качили в колата. Тогава й казах: "Извинявай, ама това да качиш свещеник в колата, е много сериозен намек към мъжа ти". Тя се разсмя и стана диалогът. Малко по-късно ми се обадиха, че са ме взели", обясни надълго и нашироко Блажев.

По всички личи, че Никол Станкулова и избраникът й са предпочели да скрепят връзката си тихомълком и без помпозни тържества. Красавицата получи годежен пръстен преди цели 5 години, като най-верните й фенки тръпнеха да я зърнат в приказна булчинска рокля.

Преди две години тръгна слух, че с Теодор планират сватба, но постепенно всичко заглъхна. Вероятно Станкулова, също като бившата си колежка в отдела на синоптичките Деси Банова, е събрала само родителите си и кумовете си, за да скъса с моминството. 
Припомняме, че точно преди две години, през ноември 2018, Никол и избраникът й станаха родители на своята принцеса - Теа.