"Чела съм какво ли не по мой адрес, но се забавлявам! В моята компания обаче никога не съм допускала съмнителни обекти", казва Никол Станкулова в свое интервю.

Тя споделя още, че въпреки натоварената си програма намира време и за своя любим. От две години има сериозен приятел и се надява отношенията им да се развият добре. "Разбираме се и без думи. Сигурно причината е, че е учен, а не мутра", смее се Никол. Младата водеща обаче е лаконична, защото такава е уговорката с приятеля й.

Никол разкри и нещо много интересно. Преди време имала таен обожател, който непрекъснато й звънял по мобилния, а освен това изпращал цветя за нея в Нова телевизия. Красавицата търпяла това цели три месеца, но тъй като баща й е служител на МВР и помогнал да се справи с нахалника.

Относно предложенията на някои еротични издания да се снима диби дюс гола, тя е категорична: "Никога не бих се показала гола. Отхвърляла съм няколко оферти за мъжки списания и то за много солидни суми. Бъдещето ми обаче е по-важно от лесните пари".