Никол Станкулова влиза в Стъклената къща, разкриха от предаването "На кафе".

Всеки един от съквартирантите ще се опита да я впечатли, за да спечели нейния глас за себе си.

Припомняме ви – за съквартирантите в Стъклената къща е от особено значение всеки глас от ВИП гостите, които влизат при тях, защото събралият най-много гласове ще влезе в истинската къща на VIP Brother.

Малко по-рано обаче съквартирантите бяха подложени на ново изпитание - Мисията „Балони”. Всеки от тях получи по една тениска в определен цвят. Задачата – да спукат възможно най-бързо максимален брой от балоните около тях с цвета на тениската, която носят.

Марио успя да спука 129 балона, но се оплака, че пукането им с уста му създало някои трудности. Не особено приятен бил и фактът, че по балоните имало и косми от пода, които също попадали в устата му.

Лена спука 92 балона, а Лил, която е имала предварителна стратегия – 178. Надя пък се справи още по-добре – 182 спукани балона. Само един балон в повече от нея има Евгени – 183. Радо пък се прояви като пълен отличник със своите 192 спукани балона.

Оказа се обаче, че между Радо и Евгени назрява конфликт, който вече е видим и за останалите. „Тясна е къщата за нас с Евгени и може би някой трябва да напусне. Ще видим кой”, призна Радо.