Най-коментираният роден модел - Николета Лозанова реши да скъси дистанцията между нея и феновете си, като за целта се зае да отговаря на въпросите им.

За 24 часа към нея заваляха десетки мейли с най-различни запитвания - като преобладаваха вълнения свързани с отношенията й с Валери и с тайните на красотата й, които тя разкрива, пише psp.bg. Вижте някои от въпросите и отговорите на плеймейтката:

- Какво ти наговори Тодорински по мой адрес и ти повярва ли му? (Влади- фотограф)

- Влади, не съм от хората, които слушат другите, нито се влияя от чуждото мнение. Изграждам свое лично. Така че не се притеснявай, че някой може да ми промени нагласата към теб. 

- Кой е любимият ти парфюм?

- Любимият ми аромат е Creed – Love in white!

- Какво се случи с Валери?

- Отговорът на този въпрос, ще получите скоро в на страниците на светско списание, където ще разкрия истината, имайте още малко търпение.

- Как е малката Никол?

- Никол расте с всеки изминал ден, уча се на много неща от нея, докато я уча на много неща. Неразделни сме.

- Какво ти предстои от тук нататък в живота? Някакви нови проекти, снимки , прочие...или за сега ''Папараци'' е твоят приоритет?

- Никога не съм пренебрегвала някой ангажимент за сметка на друг, така че и за напред смятам да ги съчетавам. Колкото до това кой ми е приоритет – скоро ще разберете.

- Колко лева на месец даваш за разкрасителни процедури? Кои са процедурите, без които не можеш?

- Сумата, която давам месечно за разкрасителни процедури е много относителна, така че не мога да конкретизирам. Процедурите, на които се подлагам редовно са – поддръжка на косата и тялото ми – прически, солариум,  и т.н.

- Как се грижиш за лицето си?

- Използвам качествена козметика редовно – сутрин и вечер. Ходя на козметик и хидратирам лицето си по правилния за кожата ми начин. 

- Каква епилация си правиш на тялото?

- Правя си кола маска на цялото тяло и използвам лосиони, които подсилват сияйността на кожата ми.

- Ходиш ли на фитнес? Как протича една твоя тренировка? 

- Може и да е изненада, но не поддържам формата си чрез фитнес. Явно съм хванала правилния хранителен режим за тялото си и с ежедневните ангажименти покрай Никол, игрите ни, успявам да изглеждам добре физически. Иначе съм много отворена и любопитна към навлизащите спортни занимания, ходила съм на Kangoo jump и т.н., но съвсем не съм редовна.

- Как поддържаш косата си толкова бляскава със такова третиране и какви екстеншъни използваш?

- Красотата определено се дължи на правилна поддръжка и умерено подчертаване. Екстеншъните ги закупувам от човек, който безспорно доставя само естествени и изключително висококачествени  коси. Не забравяй, че красивият цвят на косата и модерната форма на прическата са от огромно значение, Не случайно често сменям визиите си.

- Може ли да направиш среща с фенове в София? Нещо като фенклуб...

- Няма да ми е за първи път, но действително отдавна не се е случвало, така че ще помисля над предложението.

- Какво обичаш да консумираш като храна, какви процедури посещаваш?

- Консумирам всичко, което към дадения момент ми се услажда. Не си поставям ограничения и това ме прави щастлива. Посещавала съм преди много време LPG, масажи и релаксиращи за духа и тялото процедури. Успех по пътя към красотата, но важната е – вътрешната!

- Ти ли поиска да участваш в клипа на Андреа и Фики?

- Получих покана за участието, която покана с огромно удоволствие приех, тъй като за мен винаги е удоволствие да работя с Андреа, а вече и от Фики впечатленията ми са изключително добри. И двамата са големи професионалисти и направихме един много провокативен проект, който дълго ще се помни.