На актрисата с български произход Нина Добрев явно не й е допаднала ексцентричната поява на Лейди ГаГа на червения килим по случай церемонията по раздаването на 53-тите годишни награди "Грами".

Припомняме, че Гага дойде на събитието в огромно яйце, носено от няколко човека, а по-късно, по време на изпълнението си  на сцената, излезе от него (вижте видео по-долу).

Нина коментира в профила си в Twitter:

„Работих до късно снощи и явно съм изпуснала най-абсурдната поява на червения килим. Току-що видях снимки от пристигането на Яйцето...НАЛИ !“, 

*Лейди ГаГа се появи в яйце на церемонията по раздаването на 53-тите годишни награди "Грами"(Снимка: Getty Images/ Guliver)

По-рано чаровната брюнетка разкри, че е страшно заета със снимките на сериала "Дневниците на вампира". Нина се оплака, че работи като луда и вече е изгубила връзка с външния свят.

За върлите фенове на сериала има и още една изненада.

Актрисата изпрати линк до колегата си Иън Сомърхолдър, който води към видео с представяне на кукли създадени по техните образи в сериала, като написа: "Боже господи! Това е странно. Толкова приличат на нас..." 

Е, с кукли се сдобиха само Елена (Нина Добрев), Стефан (Пол Уесли) и Деймън (Иън Сомърхолдър), които направиха своя пластмасов дебют на "Панаира на играчките".

*Пол Уесли(Стефан), Нина Добрев (Елена) и Иън Сомърхолдър (Деймън)

Създателите им са наблегнали изключително много на детайлите. Освен облеклото подбрано в типичния стил на героите, Елена дори носи колието си с върбинка, с което не се разделя и в сериала.(Вижте видео по-долу)

Нина не пропусна да поздрави феновете си и за Свети Валентин, като ги посъветва ако получат червени рози, да се оставят да бъдат "ухапани".

*"Дневниците на вампира", Втори сезон

Вижте фотогалерия:

Нина Добрев за Elle, февруари 2011

Нина Добрев на афтърпартито на InStyle и Warner Brothers в Холивуд

Нина Добрев

Нина Добрев

Вижте изпълнението на Лейди Гага на наградите "Грами"

Представяне на куклите създадени по образите на героите Елена, Деймън и Стефан от сериала "Дневниците на вампира"