Нина Добрев публикува снимка с бившия си приятел Иън Сомърхолдър и жена му Ники Рийд и сложи край на спекулациите, че са във война.

На фотоса тримата са прегърнати и усмихнати.

"Не мога да повярвам как лети времето. Прощална вечеря с отбор Сомърхолдър", коментира тя по повод края на снимките на "Дневниците на вампира", където се върна да снима.

Тя и Иън излизаха няколко години, а след това той започна да се среща с Ники, за която се ожени.



"През последните години решихме, че мълчанието е най-добрият отговор на безпочвените слухове. Освен това кой иска да отговори на измислени истории за "приятели, които си забиват нож в гърба", "изневеряващи бивши" и "колеги, които напускат", написа Рийд по повод общата снимка.

Сомърхолдър също обясни, че с години се тиражирало как Нина и Ники не се понасят, но сега те се събрали за вечеря. Той призова да се спре разпространяването на омраза и негодува срещу измисления трафик на "жълтите сайтове".

"Нека завършим сериала с уважение и доброта и да продължим живота си", добави актьорът.

Междувременно Добрев пусна прощално послание до колегите си от сериала и феновете си и снимка на подаръка й към екипа - специално гравирани ключове.

"Сякаш беше вчера, когато се сбогувах. Минали са две години и отново сме заедно. Това е моето последно сбогом, тъй като днес заснех последната си сцена за "Дневниците на вампира". Завръщането беше вихър от емоции, носталгия, любов, сълзи от радост и сладко-горчиви финали.Това е красивият завършек, от който имахме нужда", пише тя.

Нина добавя, че е пораснала по време на шоуто и е безкрайно благодарна за всички възможности, които й е дало, както и за всички хора, с които е работила през тези 8 години.

"Всички сме част от един огромен пъзел и без всеки невероятен член на екипа този пъзел нямаше да е завършен. Благодаря ви за упоритата работа, приятелството и любовта. Докоснахте сърцето ми", разчуства се Нина.