Mоже ли танцът да съчетае пълноценно изразните средства на изкуството с пиар и рекламни послания?

NITRO DANCE SHOW, една млада и амбициозна танцова формация поема това предизвикателство и представя своя авторски спектакъл от уникални танцови хореографии, чиито сюжети съдържат загадъчни послания.

След завладяващата изява с фолк певицата Райна - шампионката от миналия сезон на „Dancing Stars”, Владислав Аначков, известен с грандиозното изпълнение на танца на „Маската” в „Танцувай с мен”, събира най-амбициозните танцьори в първия по рода си танцов проект. Шоуто презентира танцовото изкуство като иновативен метод и форма за търговска комуникация, предаване на пиар и рекламни послания.

На 18 декември 2013 г. в рамките на един час, гостите и зрителите на събитието в столичната Rainbow PLAZA , ще могат да се насладят на изпълненията на едни от най-добрите професионални танцьори в България, които са отдали своя талант на това да покажат, как изкуството им може да бъде добър посланик и креативно решение. Това, как един брaнд или продукт могат да достигнат по впечатляващ, иновативен, емоционален и запомнящ се начин до сърцето на потенциалните му потребители.



Със специалното участие на:

Дорина Стоянова - дамата довела до победа в последния сезон на „Dancing Stars” - Ангел /от дуото Ангел и Моисей/

Най- лъчезарната и усмихната дама на „Dancing Stars” от последния сезон - Ралица Мерджанова, партньорка на Румен Луканов от „Сделка или не”

Деан Стефанов – участник във „VIP Dance”

Танцовият спектакъл ще се проведе на 18 декември от 20:30 часа. Билети в мрежата на EVENTIM.