„Среща в дъжда“ се казва новата песен на Тони Димитрова и Искрен Пецов.

Песента се ражда през месец март 2015 година и е плод на идеята на Тони и Искрен да направят съвместен проект след снимките на реалити формата „Черешката на тортата“, в който двамата участват. Минава повече от година до окончателното завършване на песента. Тя е записана в студиото на Неви Мирков и Ivoxstudio на Искрен Пецов.

Стилът на песента е мелъди-рок, а любовната тематика допринася за сближаването на стила на двамата певци.

Музиката и аранжимента на песента са на Светослав Лобошки,текстът – на Гриша Трифонов,а продуценти са Тони Димитрова и Искрен Пецов. Официалната промоция на клипа бе в предаването на Мира Добрева по БНТ 1 на 26 юли 2015 г.

Видеото е заснето за два дни в Бургас и Несебър. В клипа участват само Искрен и Тони, както и случайни минувачи. Първият ден Искрен снима в морската градина, плажа до пристанището и на една яхта в Несебър. На втория ден двамата отново са по същите места, но без да влизат в морето. Причината е морската болест на Тони. Неизменните пейки, за които се говори в песента и срещите на двамата около тях са снимани в морската градина на Бургас, около казиното.