Няма спор, че Галена е една от най-сексапилните и харесвани изпълнителки у нас. Тя има отличаващ се глас, впечатляваща визия и винаги е с едни гърди напред!

Тя изненада всички свои фенове с #ПростоШоу - песен, която е различна от всичко, което е правила досега, а цялостната визия на видеото е наистина уникална!

“Аз не се страхувам да се видя в малко по-странна и нетипична светлина, дори се стремя към това. Новата песен е по-типична за нашия жанр, тъй като след #МамаУраган и #TheBo$$ мисля, че е време за нещо по-комерсиално. За първи път работя с Валери Милев и затова очаквайте нещо различно. Мисля, че няма да ви разочаровам.”

Само дни след взривяващото видео тя блесна с поредна секси снимка, на която е само по еротично бельо в дрешника си. Припомнете си я ето !

Фолкаджийката е на гребена на вълната и вчера късно вечерта отново реши да заложи на съблазнителна визия, загатвайки за една още по-гореща Нова Година! Облечена с черна мини рокля, сандали на високи токчета и червено червило.

"Неотразима! Страхотно излъчване", "Уникална", "Много си секси Галка" са само част от позивитните коментари, които заваляха под снимката.