DJ Дамян станал обект на нагла кражба.

Мобилният му телефон изчезнал от…тоалетната.

Той доста често си сменя телефоните, но не за да робува на модата и да си купва нови марки и модели, а защото често остава без тях. Комбинацията от натоварената му програма и типичната за артистите разсеяност му изигравали лоша шега от време на време.

Тотално без контакти и телефон той остана миналата година, когато празнуваше рождения си ден на своята половинка Ваня в елитно заведение. Развълнуван от празника и много поздравления и подаръци, той си забравил апарата в сепарето, като си тръгвали, пишат от skandalno.net

Още като стигнал до колата си, се сетил, че му няма най-важното и се върнал.  Но явно машинката хванала крилца и излетяла. Или някой бил по-бърз и по-ловък от него.

Тогава Дамян изживял истински кошмар да си възстанови контактите. Отнело му близо месец да открие всичките си приятели и познати  и отново да ги запамети. Като се заклел, че няма да допусне това да му се случи отново.

Тази седмица обаче диджеят отново останал без телефон. Той бил домакин на парти с Джина Стоева в пловдивски клуб.

В разгара на весeлбата отишъл до тоалетната  по лични нужди, но взел със себе си машинката, за да не му я откраднат от масата.

Отнесен от свои мисли обаче, я забравил на мивката в тоалетната. Пет минути по-късно се сетил и хукнал да я търси, но се оказало, че е изчезала.

Цели два дни Дамян неиство отправял молби да му бъде върната картата с контактите, а кредецън да задържи апарата за себе  си. 

Това обаче не се случило. бесеият диджей подал жалба в полицията и си купил чисто нов апрат с чисто празна карта.