Поредно обвинение за сексуално посегателство и към актьорът Стивън Сегал. След като през септември миналата година Порша де Роси обвини 65-годишната екшън легенда в насилие, сега и друга актриса даде гласност на такъв проблем. Става въпрос за бившето момиче на Бонд Рейчъл Грант.

Инцидентът станал по време на снимки на лентата "Излязъл да убива" в София през 2002 г. Грант, която тогава била на 26 години, репетирала сцена със Сегал. Майсторът на бойните изкуства обаче се възползвал и грубо я бутнал на легло, като преди това свалил блузата й и започнал да се разсъблича.

 

I’m on the Rachael Ray Show today! Getting ready... @rachaelray @rachaelrayshow

A post shared by Rachel Grant (@missrachelgrant) on

„Той ме блъсна на леглото и поиска да видя неговите интимни части“, спомня си тя. Рейчъл се разстроила силно, избухнала в плач и това я спасило от похотливия актьор. Адвокатите на Сегал отхвърлиха обвиненията на актрисата. "Нашият клиент отрича да е имал такъв контакт с г-жа Грант и още по-категорично отрича всяко предполагаемо нападение, по-специално предполагаемото нападение, което се е случило в София през 2002 г.", се казва в тяхното съобщение. Рейчъл Грант стана известна като момиче на Агент 007. Тя участва във филма „Не умирай днес“ през 2002 г.

Припомняме ви, че педи няколко месеца 44-годишната актриса Порша Де Роси използва социалната мрежа Twitter, за да разкрие подробности около травмиращо преживяване. Красивата съпруга на водещата Елън Дедженеръс не спомена от кога датира случая, а само сподели, че сцената се е разиграла в офиса на актьора по време на прослушване за филм. "Той ми каза колко е важно да има химия и извън снимачната площадка, като ме накара да седна и разкопча ципа на панталона си. Избягах и се обадих на агента си, който ми отговори: "Добре, просто не знаех, дали е твой тип." 59-годишната Елън подкрепи решението на половинката си да проговори за преживяното и написа в профила си в Twitter краткото, но красноречиво "Горда съм със съпругата си".