Борис Дали усилено подготвя своето лятно музикално изкушение за феновете, което носи провокативното заглавие ''Drink and Drive''. Песента, по музика на Цветан Спасов и текст на Росен Димитров, носи много купонджийско настроение и със сигурност ще заинтригува меломаните.

По думите на изпълнителя ''Drink and Drive'' не е продължение на тоталния му хит ''Пиян'', но искрено ще се радва, ако го задмине по успех.

Борис Дали вече подготвя и снимките на видеото, което ще е в унисон с веселяшкия текст на парчето и също ще е много забавно и с хумор. Още един въпрос вълнува феновете на певеца - дали скоро няма да ги изненада с нов дует с някой свой колега или колежка. Те се чудят ще има ли втори съвместен проект с Андреа, след като общата им песен ''Едно'' единодушно бе избрана за ''Дуетна песен на 2011'', пише planeta.tv.

Борис Дали разкрива, че за момента няма нещо конкретно, но ако се появи подходяща мелодия с най-голямо удоволствие би реализирал нов дует с нея. Той споделя още, че наскоро са говорили с Илиян и Константин за продължение на ''Палатка'', но дали ще има подобен проект все още е загадка. Борис Дали не спира да радва почитателите и с фолклорни мелодии, а за Гергьовден той ни представи най-новата от тях ''Милке, душо''.