Последната мълва, която обикаля медиите е, че Силвия, съпругата на футболиста Орлин Орлинов подала молба за развод.

Новината съобщили нейни приятелки. Орлин отрече този слух, защото няма брак и няма как да се развежда. Той използва случая да заяви, че ще се бори за правото си да вижда малката си дъщеричка.

Силвия се оплаквала пред свои близки, че скандалният ексфутболист й е съсипал живота и че бракът с него е била най-голямата й грешка. Споделила също, че ще иска и пълните родителски права над детето им.

BLife се свърза с Орлин за коментар.

''Това са пълни глупости. Няма как да се развеждаме, след като не сме се женили. С майката на дъщеря ми живяхме на съпружески начала. Омръзна ми да се пишат глупости. Аз вече казах, че със Силвия сме разделени и тя ме лиши от възможността да виждам малката Ивон. По-скоро аз ще предприема мерки, за да се виждам с детето си'', ядосано отсече Орлин.

Това е една от последните снимки, които Орлин има с Ивон. Вече няколко месеца той се опитва да се види с детето си и е решен да се бори до край за това свое право.

Останалите писания за гей връзките, които му преписват Орлинов не пожела да коментира, защото се отегчил да говори едно и също.