Орлин Павлов се впусна в търсене на младо гадже, научи "България Днес".

Певецът е тръгнал по срещи с различни мацки, точно както в американските бозави комедии, с цел да намери подходящата за себе си жена.

Павлов е твърдо решил, че е крайно време да открие своята половинка, след като от няколко години е сам като кукувица.

След раздялата си с танцьорката Яна Орлин дълго време беше като отвързан за радост на стотиците обожателки, които се редят пред прага му.

Изпълнителят осъзнал обаче, че колкото и да е сладък, ергенският живот също има своя край и по-добре отсега да помисли за това кой ще пере чорапите му, когато купоните и бройкането на жени му омръзнат. Още повече че харизматичният певец и актьор бил наясно, че няма винаги да е млад и красотата му е до време.

Ето защо Орлин е започнал голямото търсене на подходящата половинка. След като връщането му при вече семейната Яна е категорично невъзможно, Павлов е решил, че поне може да намери по-млада и засукана мадама от танцьорката.

Близки до изпълнителя издават, че с времето Орлин става все по-претенциозен и е почти невъзможно да хареса някоя девойка за повече от две срещи.

Тази непостоянност на омайника била прекалено болезнена за десетките знойни красавици, с които е излизал през последните месеци. Орлин бързо се отегчавал от всяка следваща девойка и се насочвал към следващата с надежда да открие нещо по-добро от бившата си.