Известността е като нож с две остриета. Тежестта на тази стара, но вярна максима усети върху крехките си рамене съпругата на Крум Савов, която напоследък се изявява като водеща в предаването „Станция Нова“.

Заместничката на Даниела, бившата на Андрей, сигурно не е и предполагала, че истината за педофилските страсти на по-големия й брат ще излязат толкова бързо на бял свят, пише razkritia.com. Той не просто е опасен – баткото на Мая е страшилище от величината на най-гнусните престъпници не само в България, но и по света. Джеки Алфандари е вписан в картотеките на МВР като опасен и дързък педофил с две висящи съдебни дела.

Мъжът, който е на 40 години е сред най-големите колекционери и разпространители на извратено порно с деца и поради тази причина Столичната прокуратура настоява още от лятото на 2008 г. той да бъде арестуван и да лежи в Следствения арест, докато траят съдебните му дела.

За зла беда, от около 18 месеца насам Джеки Алфандари е неоткриваем и според данни на ченгетата се укрива в Израел.

*Мая Савова

Не са много хората, които знаят, че семейството на жената на Крум Савов е с еврейско потекло. Именно благодарение на жилката си братът на Мая е успял да избяга в Израел, където успешно се укрива от родното правосъдие.

За първи път Джеки Алфандари попада в полезрението на полицията през 2005 г., когато МВР разбива група от опасни педофили, търгуващи с дискове и видеоклипове със секссцени с деца. Тогава шуреят на Крум Савов е само заподозрян, а обвинения срещу него не се повдигат, тъй като не са открити доказателства, че той е съпричастен към мръсния порно бизнес.

От ‘Уикенд“ научаваме, че през 2007 година Джеки е арестуван зрелищно в дома си в столичния квартал „Дружба“. Тогава полицаите обискират дома му и се натъкват на ужасяваща находка – огромна колекция от порно с деца.

Сред най-бруталните видеоматериали, открити в паметта на компютъра му, а и копирани на дискове и касети, е секс на 11-годишно момиче с брат си и майка си.

В богатата и перверзна колекция на Джеки Алфандари попадат насилствени секссцени на войници с камбоджански деца.

„Когато правихме опис на порнографските материали, една от колежките повърна в тоалетната и категорично отказа да участва в гледането на филмите. Повечето от прокурорите също не желаеха да изгледат гнусните филми и веднага наредиха 24 часов арест за педофила“, четем разкритията на столичен криминалист, направени пред „Уикенд“.

Братът на „отчаяната съпруга“ Мая е арестуван на 13 септември 2007 г., а срещу него е повдигнато обвинение за педофилия и разпространение на порнографски материали.

Пред полицаите Джеки признава, че се възбужда от порно сцени с деца, но категорично отрича да е насилвал някога малолетни, както и да е търгувал с порно филмите.

За ареста на 40-годишния педофил е информирано семейството му. По това време Мая, сестрата на Джеки, отглежда родените през пролетта близнаци Крум и Катрин. Познати на днешната водеща в „Станция Нова“ разказват, че съпругата на Крум Савов загубила съзнание, когато научила за страшната тайна на брат си.

Снимки: Нова тв