Красив рекламен трик измисли Нова тв, като пусна сръбкинята Даниела да напомня всеки ден на зрителите за “Станция Нова”.

“Очаквайте от 3 октомври”, казва бившата съпруга на Андрей. Тя беше едно от лицата на предаването, но няма да се върне в него, пише 24chasa.bg.

Даниела и Вихра (жената на Иван), правеха рубриката “Отчаяни съпруги”. Двамата водещи са продуценти на неделното шоу.

“Не, не съм се събрал с Даниела, а дали тя ще участва в предаването, не мога да кажа. В него работят 10 жени и въпреки че съм им шеф, не ми дават нищо да говоря пред когото и да било”, каза Андрей.

Говори се, че Нова тв е намерила друга “отчаяна” съпруга. За тв мястото на Даниела вече репетирала Мая - съпругата на бившия кадър на Нова тв Крум Савов. Самият Крум Нищо чудно обаче й той да няма право да говори, за да се запази докрай изненадата.

Мая няма много общо с телевизията, освен че се е омъжила за журналист. Тя е работила в представителството на чужда фармацевтична компания у нас.

С Крум имат 2 деца - близнаците Катерина и Крум-младши, които вече са на 3,5 години. Но заради ангажиментите на родителите си ходят на градина, като имат и баба, и гледачка, които се грижат за тях.

Крум Савов води предаване в “Канал 3”, но има нови проекти какво още да прави по телевизията.