Сръбкинята Даниела Янков, която наскоро се разведе с водещия Андрей Арнаудов, вече е прежалила неуспешния си брак.

„Отчаяната съпруга” в момента живее при родителите си в Белград и си търси работа в някоя телевизия, пише skandalno.net.

29- годишната красавица дълго време отказваше коментари за скандалната си раздяла с Андрей, но най- накрая проговори.

Оказва се, че Даниела и опосумът скъсали още през май месец. Само че запазили тайна до края на телевизионния сезон. Причините са многобройни, но най- общо казано: несходство в характерите.

Даниела признава, че е доста консервативна, докато Андрей обича шумните компании и гуляите. Заради това скандалите между двамата станали ежедневие. Накрая, Андрей все пак излизал, а жена му оставала сама у дома.

Даниела споделя, че въпреки всичко, не е спирала да го обича, което не може да се каже за него. С безразличието си, Андрей накрая успял да отблъсне жена си и тя се примирила с провала на брака си.

Днес сръбкинята признава, че бившият й съпруг вече не й липсва. Тъжно й е обаче, че е далеч от приятелите, които откри за едногодишния си престой у нас.

Съпругата и дъщерята на Иван – Вихра и Ава, много липсват на Даниела. Бившата на Андрей тъгува, че не успяла да стане кума на най- близката си приятелка. Друг човек, към който Даниела е много привързана, е майката на Андрей.

Бившата „отчаяна съпруга“ напусна родината си, за да се омъжи, точно в пика на тв. кариерата си.

Тогава Даниела беше водеща в сръбската „Фокс“. Сега усилено си търси работа, но все още не е успяла. Даниела се радва, че вече е далеч от България и от бившия си съпруг.

Вижте видео: