Сръбкинята Даниела си призна за истинската първопричина, заради която е поела по пътя на развода с Андрей.

Чаровната блондинка разгласи наистина скандални твърдения, които ако се окажат верни малкият опосум си е направо за затвора.

В съда ще бъде по две причини – едната ще е за развода, а другата, както Даниела заявява, ще е за употреба на наркотици.

“Андрей се друса непрекъснато, стана съвсем друг човек. Съжалявам, че не послушах мама и се ожених за него. Кракът ми повече няма да стъпи в България”, жалва се водещата на “Отчаяни съпруги”, четем по страниците на в.”ШОК”.

И действително красавицата разказва надълго и широко как очилаткото се прибирал всяка вечер надрусан, като преди това до обед запивал с приятели.

След като се появявал вкъщи се тръшвал на леглото като труп, а горката тя се чувствала като в затвор. Приказката за принцесата, която била затворена в кулата, оживявала пред очите й.

И именно това я накарало да сложи край на мъките си, като подаде молба за развод.

Нищо, че имаше и друга версия за първопричината, а именно, че палавият Андрей е имал забежки с балерината Маргарита Будинова.

Сега Даниела е наистина отчаяна съпруга като през всичкото това време, преминавайки през Ада, тя плакала.

Естествено, заради раздялата с Андрей, русокосата красавица не присъства на сватбата на екранната му половинка Иван и нейната бивша вече приятелка и колежка Вихра.