Сватбата на Иван и Вихра в Крапец е била предшествана от брачен договор, в който са уточнени до най-малки подробности кой какво получава при бъдещ развод.

Това разкриват приятели на популярния шоумен, които останали доста озадачени от непопулярния за тези географски ширини подход.

Всъщност идеята за брачен договор е на Вихра, която била категорична, че завереният пред нотариус документ ще окаже благотворително влияние върху сериозността на любимия й.

Половинката на "опосума", изглежда, не иска да последва нерадостната съдба на сръбкинята Даниела, която съвсем наскоро се разведе с Андрей. Очилатият шоумен изхвърли грозно блондинката само 6 месеца след пищната им сватба. Преди да се бракосъчетаят, Андрей и Даниела бяха гаджета в продължение на 3 години.

Вихра е от доста повече време с Иван, но брачният разрив между Андрей и Даниела сериозно я е уплашил. Затова искала да сключи договор на всяка цена. Казват, че ако Иван посмее да се разведе с половинката си и да я смени с друга, то той ще фалира. Вихра изрично уточнила в договора стойността на обезщетенията при развод по вина на един от двамата.

Освен всичко друго прясната съпруга на Иван фиксирала и месечната издръжка на дъщеря си Ава, ако се стигне до раздяла. Тя е в размер на 50% от доходите на "опосума".