Днес обръщаме поглед към нашето момиче Нина Добрев, което показа перфектна фигура по време на почивката си в Мексико.

29-годишната красавица бе заснета от папараци, докато се забавлява на плажа в Тулум.

Облечена в черен бански, тя бе истинска наслада за очите – с тонизирано тяло с изваяна мускулатура и широка усмивка на лице, Нина видимо си прекарваше добре.

Известната дама се веселеше с компания във водата, след което групата се отдаде на тренировки на плажа.

Изящното тяло на Добрев не остана незабелязано от интернет потребителите, които не спестиха комплиментите си по адрес на фигурата и на цялостното излъчване на актрисата.

Семейството на Нина Добрев, родена като Николина Константинова, емигрира от София в Торонто, когато тя е само на 2 години.

В интервю за Harper’s Bazaar отпреди няколко месеца родната красавица заявява, че се гордее с българския си произход.

"В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха много, за да се справим. Наистина беше много трудно. Докато приятелите ми имаха купища страхотни дрехи, ние пазарувахме от местен магазин с евтини стоки. За да ме накара да се почувствам по-добре, мама го наричаше Versace. Е, няколко години по-късно отидох на истинско ревю на Versace и седнах на първия ред“, разказва още Нина.

Нина също така гордо разкрива, че говори български. Актрисата, която покори Холивуд, споделя, че родителите й не са позволявали на нея и брат й да говорят на английски вкъщи, тъй като той бил само за училище.

Към днешна дата въпреки че вече е известна и скъпоплатена актриса, Нина не забравя откъде е тръгнала и сравнително често се прибира в България, за да се види с баба си и дядо си, които живеят в столицата ни.

Текст: Woman.bg