Жесток конфликт тресе „властелинът на фолка” Митко Димитров и кръчмарският бос Петко Димитров, пише „ШОУ”, цитира ''Слава''. Бизнесменът е поискал отстъпка от каталога на изпълнителите на „Пайнер” за новооткритата си дискотека в Студентски град.

Жени Димова, която отговаря за графика на изпълнителите на фирмата, не откликнала на молбата на бившия мъж на Мария Игнатова и сегашен на танцьорката Яна. Петко се опитал да наложи натиск срещу фирмата и заплашил, че няма да вика техни изпълнители, ако не му смъкнат преференциално тарифите.

Бесният Петко дал за пример дискотеката на конкурента му Константин, където гостуват нонстоп изпълнители. Коцето е единственият, който се ползва с привилегии, и „Пайнер” му правят 20-30% отстъпка от официалните хонорари на певачките. Петко разбрал с какви привилегии се ползва конкуренцията му и се вбесил. Факт е, че той не кани изпълнители на „Пайнер”, а залага на топимената на другите чалга фирми. Азис е най-редовното присъствие в клуба на Димитров, тъй като са лични приятели и фолк чудовището пее на значително по-ниска цена при него. Емануела, Алисия, Тони Стораро и Софи Маринова са другите често канени звезди в клуба.

Хонорарите на фолк изпълнителите са космически, което отказа доста от собствениците на заведения да ги викат. За тях е непосилно да плащат исканите от певците и продуцентите им хонорари.