Тя използва тялото си за реклама от дълго време. И сега Памела Андерсън отиде на друго ниво като го разграфи като реклама на месни продукти.

Манекенката е разделена на парчета месо като например на гърди и ребра на плаката срещу жестокост към животните на PETA.

Бившата звезда от „Спасители на плажа”, която е и отдадена вегетарианка, е изобразена по оскъден бански.

Постерът гласи: „Животните имат същите части на тялото”, a предизвикателния образ е част от усилията на PETA да накарат хората да станат вегетарианци.



*Всичко е показано: Памела е цялата усмихната докато позира пред постера си при стартирането на поредната кампания на PETA в Ковънт Гардън

Андерсън беше в Лондон, за да представи плаката на пресата пред Лондонския Транспортен Музей в Ковънт Гардън в неделя.

Облечена в небесносиня вталена рокля на Вивиан Уестууд, препасана с червен колан и обута с високи обувки, Андерсън се усмихваше широко, докато позираше гордо пред изображението.



*Облечена, за да впечатли: Памела шашва тълпите в Ковънт Гардън

Не беше проблем за 43-годишната майка на две деца, която прекара по-голямата част от времето си в сериала „Спасители на плажа” , носейки червен бански, да се заеме с кампанията.

Очарователният модел вярва, че посланието на плаката е важно:

„Най-големият проблем, който искам да обсъдя е това, че клането на животни е придружено с много жестокост.” каза тя.



*Момичето от плаката: PETA разчитат на звездния капитал на Памела, за да подпомогне вегетарианската им кауза

„Като цяло исках да говоря за яденето на месо и затова решихме, че това ще е голяма пародия – месарската реклама и носенето на бански – това ще привлече вниманието и ще осъзнаем, че и ние имаме същите части.”

Дан Матюс, старши вицепрезидент на PETA, каза, че Андерсън е идеалният избор за кампанията като "оръжие за масово привличане на вниманието".

"Памела привлече на сайта на PETA войски от поп маниаци и разпали интереса към проблемите за правата на животните по много уникален начин.”



*В поза: Памела се чувства като у дома си пред обективите

Памела също разкри, че е била поканена да участва в предаването "Britain's Strictly Come Dancing" преди шефовете му да оттеглят поканата.

Тя е трябвало да бъде в празничното издание на програмата, но после са решили, че всички участници трябва да бъдат от Обединеното Кралство.

„Поканиха ме да отида и да участвам в коледното им специално издание, но си промениха решението.”

„Искаха само британските звезди да участват, но и на мен много ми се искаше. Мислех си, че ще е прекрасно. Но да се надяваме, че някога ще успея да го направя.”



*Това е най-добрата ми страна: Памела, съблечена по бански за кампанията на PETA