Малко след като полицията в Лас Вегас арестува Парис Хилтън за притежание на кокаин, богатата наследница била освободена.

Тя обаче, ще бъде призована да се яви в съда, пише bliasak.bg.

Припомняме, че към 02:30 ч, Парис Хилтън пътувала със свой приятел, когато полицаи ги спрели за рутинна проверка. Докато претърсвали автомобила, униформените усетили миризма на марихуана. Те открили вещество в чантата на Парис, което при пробата се установило, че е кокаин.

Парис отрекла дрогата да е нейна, още по-малко чантата, в която била намерена. Според адвокатът на блондинката най-вероятно аксесоарът е бил сменен по-рано вечерта, докато клиентката му купонясвала в нощен клуб. Набързо в Интернет се появи и снимка от ареста на богаташката:

Парис може да се похвали с цяла "фотосесия" от арестите си - това не е първият път, в който е задържана.

Интересното е, че дори когато фотографа е униформен, богаташката не сваля усмивката си:

*Снимки от арестите на Парис Хилтън

Припомняме:

По време на тазгодишното световно първенство по футбол в ЮАР, тя беше прибрана за това, че е пушила марихуана по време на четвъртфинала между Бразилия и Холандия. Тогава обвиненията срещу нея отпаднаха и за притежанието на дрогата беше обвинена приятелката й, която я придружаваше. Няколко дни по-късно момичето беше екстрадирано от ЮАР.