Транс вълната в София продължава на 9 март в клуб Cosmo с Tucandeo. Ирландското дуо идва специално по покана на клуба.

Транс момчетата Кевин и Дани се събират за съвместната си работа през 2006 година, но общите им прояви ги издигат до световната сцена и в момента са едно от най-популярните имена, освен в Ирландия така и по цял свят.

Техните парчета и ремикси са подкрепяни от най-известните DJs на съвременната транс сцена. Легендарният Markus Schulz е известен почитател на дуото и редовно подкрепя работата им, както в своето радио шоу, така и в сетове си. Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Agnelli & Nelson, Stoneface & Terminal, Matt Darey и още много други са сред  големите фенове и поддръжници на работата на дуото.

След успешните 2010 и 2011 дуото започва да води и свое музикално месечно радио шоу “In-Sessions”, всяка първа сряда на месеца между 20.00 и 21.00 часа английско време по Afterhours.fm.

За да подгрее вечерта подобаващо зад пулта ще застане първо Vinid. Той ще ви припомни летните страсти с парчето му “Nothing That I Want More”. За още по-доброто настроение и качествен транс ще помогне и небезизвестният Veselin Tasev.

Начало: 23.00 часа
Вход до 00.00 часа – 5 лв.
Вход след 00.00 часа – 10 лв.