Най-лъскавият столичен ерген, Петко Димитров, ще бъде самотен по празниците.

Дами от всякакъв сой, с всякакви титли и без титли спешно се хвърлиха в надпревара за опразненото му сърце.

След като се раздели с Ели Гигова, лаченият ерген тръгна с 19-годишно девойче, което пребиваваше в София, маскирано като студентка, но всъщност учеше повече по дискотеките. Девойчето обаче бързо беше разкарано, когато на хоризонта се появи миналогодишната Мис Плеймейт – Меги Колева.

Петко беше буквално поразен от формите и талантите й по време на новия конкурс и си я прибра буквално от подиума, докато тя предаваше титлата.

Той обсипа красавицата с подаръци и разкош, но за всеки случай решил да провери потеклото й. Тя пък го улеснила, като го запознала с част от семейството си. Петко и ЕлиЧак тогава плейбоят разбрал, че приятелката на сестра й е мургавелка, а и самата Меги имала циганска жилка.

Агентите на Петко му донесли, че майката е от бедно врачанско село, работи като краварка и издържа сестрите й, а Меги им праща каквото може да задели от манеканството. Бизнесменът едва не  получил удар, като разбрал, че бащата на любимата му, който изоставил семейството си, е циганин.

Той нямал нищо против момичето, но се ужасил как ще му се подиграват в изисканите среди, в които се движи и набързо се разделил  с плейметката. И то няколко дни, след като се върнали от романтична екскурзия.

Не е ясно след какво обезщетение Меги се прибрала вкъщи, но сега бившия съпруг на Мария Игнатова и бивш годеник на Ели Гигова ще кара празниците без половинка. В настъпилия вече спешен кастинг той се зарекъл първо да проверява потеклото и тогава да се влюбва.