Пипа Мидълтън води преговори да напише ръководство за идеални домакини на партита.

Очаква се книгата да бъде много търсена и само от авторски права тя да получи над 1 милион британски лири. Към нея проявяват интерес "Хърпър Колинс" и други издателства. Договорът още не е подписан.

Пипа подхожда към идеята много сериозно и се среща лично с издателите, пише "Дейли Телеграф". Тя пише добре, но се очаква да й предложат и услугите на помощник. Ръководството ще съдържа информация за етикета, за украсяването на помещенията, за храната, която да бъде сервирана, пише в. "Монитор".

Ще има раздел и за детски партита, защото 28-годишната Пипа редактира такъв блог за фирмата на родителите си. Очаква се ръководството да излезе преди Коледа 2012 г.

Запознати припомнят, че Пипа е завършила английска литература и писането й се отдава доста. Това се доказва и от блога, който поддържа с практични съвети за партита и веселби. Не бива да се забравя, че Пипа взе дейно участие в организацията на партито в Бъкингамския дворец, което се проведе веднага след церемонията, като лично е настояла да се махнат всички диско топки от таваните, за което получи адмирациите на гостите.

Пипа Мидълтън привлече огромен интерес на сватбата на сестра си с принц Уилям. Т.нар. "фактор Пипа" вече увеличи продажбите в областта на модата. От миналата седмица се продава и копие на нейната шаферска рокля за 170 британски лири в магазините "Дебенамс".