След дълги усуквания, локуми и месали най-сетне се разбра коя е мистериозната певица, намачкала чаршафите с мачото Пламен Богданов.

Татуираният мъжкар влезе в Къщата на "ВИП брадър" като предварителните коментари го спрягаха за любовник на Преслава. Вчера обаче мистерията се заплете - в тв ефир журналист обяви, че между двамата не само че не е имало тръпка, а че те дори не се познават.

Днес пред Нова телевизия Антон Стефанов разкри истината - коя е всъщност загадъчната певица, която е била интимна с Богданов. Тя също е от чалга бранша.

Джена и Пламен са имали страстна връзка, приключила преди време. Любопитното е, че още един "брадър", който снощи се намърда в Къщата на родните випове - Джино е бил повече от близък с Джена.



"Обичам бързи коли, бързи мотори, по-специални партита... Жените са ми слабост. Имам доста солиден бекграунд с жени, защото не е номерът с колко жени си бил, а с кои жени си бил. Аз съм бил с доста жени на ниво. Най-скъпият подарък, който съм правил за жена, е автомобил. Стойността на колата е някъде около 400 000 лева. Последната ми връзка беше с доста известна личност в България - това е певицата Джена. Бяхме заедно повече от 2 години. Бяхме сгодени. Мислех си, че ще остарея с нея, но просто нещата не се получиха. Тя е доста честен и справедлив човек, защото пръстенът, който й дадох, годежният пръстен, стойността му е около 45-48 000 долара, тя ми го изпрати обратно в Щатите", заяви със самочувствие Джино.