Печално известният участник от „Биг брадър” Пламен Богданов е профукал до стотинка хонорара от шоуто.

За по-малко от 2 месеца пишман футболистът е видял сметката на 20 хиляди лева, които по изключение получи от продуцентите заради съгласието си за влезе в Къщата на ВИП-овете, за да продължи интригата с Преслава.

Последните месеци Богданов се е изнесъл на квартира из кръчмите в Студентски град. Ако не всяка нощ, то през нощ риалити героят палувал из дискотеките, без въобще да се стиска за сметката. Окрилен от бързата си слава, пазарджиклията дори се хвърлил да прави бизнес със заведения.



Договорил се да влезе като ортак с известен столичен бизнесмен за наргиле-бар в хотел „Принцес”, който е предимно посещаван от гости от Турция.

Когато обаче дошъл моментът ортаците да стартират начинанието, се оказало, че Богданов вече не разполага с нужния капитал, за да влезе като съдружник във фирмата. Така идеята на Пламен да бъде бизнесмен се провалила с гръм и трясъ, също като футболната му кариера.



От няколко седмици Богданов здраво е закъсал с парите. Нещо повече - брадърът тормозел някои от съквартирантите, с които съжителства в Къщата, за пари. Най-близките му хора, блондинката Екатерина и брокерът Киро, веднъж-дваж му услужили с по някой лев, но и те вече са вдигнали ръце от наглостта на футболягата.



Според запознати Богданов не само че е видял сметката на хонорара си от Големия брат, но вече е влязъл и с дългове за около 4-5 хиляди лева.