Прилоша ми по време на снимките на мой клип с Лазар, призна в студиото на Нова телевизия фолкизпълнителката Пламена.

Според нея, тя не пее само фолк, а има в репертоара си 50:50 песни с фолк тематика и други парчета. Пламена съобщи още, че е била излъгана от режисьор, който я завлякъл с 5000 лева.

Според нея тя просто се е предоверила и една година снимала клип с него, който и досега още не е завършен. Въпреки това парите били дадени на човека предварително.

Пея по клубове, имам много ангажименти, уточни фолк певицата. Средно тя взимала на участие по 200 – 300 лева. Така и събрала парите за клипа, които режисьорът отмъкнал, без да свърши работа.

Музикалните формати са голям трамплин за участниците, за да си изградят кариера, каза Пламена. Друго е да те види и чуе цяла България, но когато предаването свърши, започват трудностите.

Особено трудно е ако нямаш пари – всичко е скъпо-да направиш песен, да снимаш клип, уточни певицата. Пътя на успеха на една фолк звезда в България е да правиш хубави песни, затова тя има за кумир Преслава, пише БЛИЦ

Нямам и порноклипче, призна Пламена, нито познавам подходящ бизнесмен и не съм платежоспособна, за да си поръчам хит, който да ме направи известна. Имам си гадже, но не е известен или публична личност, не бизнесмен, нормален човек е.

Снимах се гола за мъжко списание защото почувствах предложението като предизвикателство, допълни фолк изпълнителката. Снимките са хубави, не са вулгарни, твърди тя. Хонорарът беше много добър.