"Загърбих един тежък период от моя живот, който ме направи по-силна. Чувствам се прекрасно в кожата си. Битката беше трудна, но с помощта на семейството, приятелите и лекарите успях да се справя", сподели певицата Пламена, която в началото на годината призна пред всички, че страда от анорексия.

„Отначало ме беше срам от това, което става с мен. Мислех, че подобни неща се случва само на кифлите. Когато ги споделих с хората от центъра, в който ходех, разбрах, че това е болестта на много чувствителните хора, които обръщат цялата си болка към себе си”, разказа Пламена пред Деси и Сашо по bTV.

„Научих се да слушам тялото си, то най-добре знае от какво се нуждаеш в момента. Няма забранени храни за мен. И естествено, истината е в спорта и здравословното хранене. Не съм се мерила повече от половин година”, каза още тя.



Красавицата добави, че след преживяното влиза в нова ера. Пламена има нова песен, която е много различна от останалите й парчета. „В момента идеите ми не са насочени към поп-фолка. В края на месец октомври предстои да излезе и новият ми клип”, каза още развълнуваната изпълнителка.