Тази вечер телевизия "Планета" връчва за десети път своите Годишни музикални награди. Церемонията се провежда в Зала 1 на НДК и се излъчва на живо по трите телевизии с марката "Планета" – “Планета”, “Планета Фолк” и “Планета HD”.

Шоуто може да бъде видяно не само в България, но и на Балканите, в Европа, Северна Америка, Близкия изток и далечна Австралия.

Певицата на 2010 Галена откри събитието с изпълнение на живо на хита си "Не пред хората". Изпълнителката заложи отново на атрактивна визия - къса милитъри рокля на Balmain и авиаторски очила. За декор на сцената имаше танк, а компания на Галена й правеха кръшни танцьори.

Водещи на спектакъла са Галя Димитрова - водеща на "Автограф" и актьорът Атанас Михайлов.

Първата награда бе връчена за "Дебют на 2011 г.", а номинирани бяха: Ани Хоанг, Галин, Денис, Мария Петрова, Пламена, Роксана. Със статуетката си тръгна Ани Хоанг, която й беше връчена от колегата й Борис Дали.

Втората награда бе за "Най-прогресиращ изпълнител на 2011 г." и отиде при Джена, а в битката се включиха още Анелия, Гергана, Кали, Мария и Яница. Брюнетката получи статуетката си от Цветелина Янева.

За DJ ХИТ на 2011 г. бе обявена песента на Галена - DJ-ят ме издаде /ремикс/, а в категорията се бореха още Андреа с ''Докрай'', Анелия с ''Проба-грешка'' /ремикс/, Ивана със ''Златен'' и Преслава с ''Помощ''.