Последният бивш в живота на Златка Райкова, ще прекрачи прага на Къщата на "Биг Брадър" тези дни, научи HotNews. Наши източници разкриха, че ММА боецът Георги Валентинов е приел да разклати ситуацията в шоуто с влизането си броени дни преди големия финал.

Както е известно Валентинов се оказа предаден едновременно от любимата си Злати, с която крояха планове за сватба и деца, както и от един от близките си приятели - Благо, който му отмъкна жената под носа.

За да секне още повече комфорта на новата светска двойка, Жоро се е навил срещу хонорар от 10 000 лв. Престоят му в Къщата в Нови хан ще продължи по-малко от ден, време през което той да разкрие истинската същност на любимата си и предателството й с футболиста.

Никой не иска да защитава Благо и Златка

Друга дискусия около Златка и Благой е дали очакват първата си съвместна рожба. В късното издание на "Биг Брадър" продуцентите на шоуто вкараха в Къщата тестове за бременност. За тяхно нещастие обаче плеймейтката прецака и двата медикамента, които щяха да покажат дали очаква дете от спортиста.