Както Hotnews прогнозира Зорница Линдарева напусна Биг Брадър в петък вечер. Така за победител в понеделник ще се борят Джино, Динко и Захажаева заедно със сигурните финалисти още от средата на седмицата Фънки, Коцето и Светлана.
Баджаначката на Жени Калканджиева Зорница си спечели неодобрението на публиката с заигравката с Константин, към който имаше нескрити мераци. Слез излизането си тя посочи именно фолкпевеца за нейния избор за победител в шоуто. Линдарева изгоря, след като Людмила Захажаева се обърна изненадващо срещу нея и я посочи за изгонване, въпреки че двете бяха доста близки в къщата, а Зори правеше кафе всяка сутрин на майката на Албена Вулева.

Интрига около изхвърлянето на Линдарева нямаше, но за сметка на това скандалът с Джино продължава. Няколко жени от Чикаго се обадиха днес по време на позволените от Биг Брадър разговори на фенове със съквартиранти, за да се оплачат, че Бианкалана ги е завлякъл с пари. Динко видимо се окрили от подкрепата на дамите, защото той първи обяви, че Джино дължи пари на много хора в САЩ, включително жена му Дейна.