Навръх 30-тия си рожден ден Преслава даде телевизионно интервю, в което обобщи за своята кариера:

"Нещата, които са ми се случвали не казвам, че са лоши, просто нямах душевното спокойствие. Сега започнах много да не ги мисля нещата, мисленето убива действието".

По повод юбилея си Преслава отбеляза, че възрастта не я плаши. "Слагам една 3-ка, която не ме плаши. Шегувам се с това. Добре се чувствам и не се депресирам."

Певицата споделя, че към днешна дата се харесва повече слаба, отколкото преди години. Килограмите й винаги са били тема на обсъждане в медийното пространство и сред феновете и когато е била по-пълна, и сега - когато е видимо доста отслабнала, пишат от Blife.bg



"Харесвам се повече слаба. Всичко ям, но се съобразявам. Радвам се, че в момента изглеждам така. Казвала съм, че не съм болна. Нормално е при такава голяма разлика, хората да реагират така, но аз съм ги постигнала тези килограми с времето. Едно време слушат как пея и казват:

"Ех, че хубаво пее, но може ли да отслабне малко", а сега: "Какво ли пък пие, за да е толкова слаба". Аз не им се сърдя на хората" - сподели певицата.

Преслава е лаконична за връзката си с Георги Станоев и казва, че е добре. А по повод на тиражираната клюка, че е засечена в магазин да си избира булчинска рокля, тя коментира, че нейна приятелка на име Светослава е избирала булчинска рокля, а Преслава е била с нея. "Не е за мен булчинската рокля, няма да се омъжвам".